maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kirjasto ja swapp

Kävin kirjastolla ja lainasin monta hyvää kirjaa mm. Angie Scarr Making miniature foods and market stalls, Nallejenteko ohje kirjan (en muista nimeä), olkityökirjan ja tuohityökirjan. Sitte siinä oli mukana vielä muitaki nukkiskirjoja.
Tuohityökirjasta katsoin sellaista ohjetta mistä olisi voinut tehdä tuohivirsut mutta siitä tulikin joku tuollainen kopppa koska ei maltti eikä taito mriittänyt :)
Tuo pikku pätkä on vielä auki että mitä siitä voisi tehdä... :)



Olen järjestänyt swapin jossa vaihdamme kolmen sukupolven naisväen tavaroita. Siis jokainen valmistaa jokaiselle yhden jutun tytölle, - naiselle ja - vanhukselle. Laitaan sitten kuvaa tulemaan kun paketit aukeaa... :)

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Koti kuntoon

Hiirulaiset saivat tänään kotitalonsavalmiiksi :). Nyt vaan on vuorossa enää sisustus ja elämä. Mutta mitenkäs se Serafiinan vatsa on alkanut jo nuin pullottaan?? Varmaan se on laihdutuskuurin paikka :)
Isä-hiiri  muuraa peruskiviä ja Serafiina onn apuna.

Kattoparrut paikoilleen...

Yhteistöyllä kaikki sujuu

Siinä se setten ois :)

Ja ovikin on saatu paikoilleen :)

Oma koti kullan kallis <3<3<3

Keittoa ja kirppareita

Hei!!

Serafiiina pätti keittää päivälliseksi kasviskeittoa. Hyväähän siitä tuli, kun aineksina oli Agie Scarrin tekemiä kasvismassatankoja ja keltaiseksi värjättyä Scenic Wateria :).




Käväsin tossa Varastotien kirpputorilla ja löysin sieltä itselleni semmosen punaisen Lundby kulmakaapin (70-luku). Harmi kun kamera eni vähän näitten kuvien jälkeen rikki niin en saanut siitä kuvaa. Laitan kuvan sitten kun puhelimeni on tullut huollosta :). Mutta siellä oli hirveesti muutakin nukkis tavaraa ja nukkekoteja niin käykääpä katteleen te jotka liikutte siellä päin :).

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hiirulaiset jälleen kotonaan... :)

Hiirulaiset kävivät eväsretkellä ja palattuaan kotiin he löysivät yllätyksen. Serafiinan istuttamat porkkanat olivat alkaneet itä ja seinän muraatti olialkanut rehottamaan. Serafiina yllättyi tästä niin että meni ihan sanattomaksi ja istui koko illan yläkerran ikkunassa katsellen upeaa puutarhaansa.
"Katso tuota muraattia! Mitäsille on tapahtunut kun se on kasvanut noin komeaksi?! Ja minun porkkanani... <3<3"


"Oi ne ovat itäneet!!"

Serafiina istui myöhään yöhön katsellen ja ihaillen puutarhaansa.

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hiirulaisten vapaa päivä :)

Hiirulaiset päättivät pitää kotiremontista vapaapäivän ja lähtivät rentoutumaan läheisellle niitylle. Eväätkin siinä sitten otettiin mukaan ja istuuduttiin kiven juureen viltille. Samalla kokeilin juuritekemääni kuvaus syudiota jonka ohjeet löysin nukkekotilehdestä. Ensimmäinen koeksniini oli oranssi kissa. :) Serafiina on urakoinut putarhan kanssa ja pellolla on porkkanat salaatit ja herneet kylvetty :). Saas nähsä milloin itävät.
Tilasin tässä joku aika sitten Solid- ja Scenic wateria, väriaineet ja  Scenic whitea. Samalla ostoksiin tarttui "vahingossa" muutama Angie Scarrin massatanko jotka odottavat käyttämistä... <3<3
 Joo tää ei välttämättä anna panna otsikkoa ja sen se on tehny nuille edellisillekkin teksteille... En tiedä mikä tätä vaivaa...





torstai 11. heinäkuuta 2013

Jee!! Postissa tuli nyt se swapp paketti!! <3 Aiheena oli keittiö.
Paketit odottavat avaamista! <3<3 Ihanaa!!

Tämmöisiä sieltä paketista paljastui!

Kiitos kaikille osallistuneille <3<3 Aivan ihania ja tarpeellisia yllätyksiä <3


keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tuli tässä vaa mielee ko kattelin yhen aivan ihanan blogin yli-ihania kuvia (http://eijulista.blogspot.fi/p/kerrostalo-as-oy-pitsilinna-spetsborg-ab.html), niin onko teillä ikinä käynyt niin että ootte tekemässä monta projektia yhtäaikaa ja sitte sytyttää taas joku uus inspis ja ne muut projektit jää venaamaan ja homehtumaan??! Äskönkö selasin tuon blogin kuvia nii alko hirmusesti haluttaa tehhä jotaki hrrmu isoa taloa, joka ois niku vaikka kerrostalo jossa on samantyyliset huoneistot useassa kerroksessa, mutta kaikki erilailla kalustettuna ja pohjakerroksessa joku semmone pikku kauppa...<3<3 Mun unelma( joka toteutuu joskus vuonna nakki ja muusi koska yksinkertaisesti tästä n.6neliön makuuhuoneestani alkaa pikkuhiljaa loppumaan tuo tila kesken... -.-)..Joo pikkase mää rakennan sellasen... Pittää vaa funstia mih rakkoon mää sen pusken ja/tai minkä talon mää heivaan pellolle tilaa antamaan... Ois muutenki ton ylimääräsen tilan tarvetta... Asdfghjklöä!! Mun pää räjähtää kohtaa!! Mää pursuan ideoita sihe kerrostalloon!! ois vaa materiaala tarpeeksi mistä tehä n huolet ois ohi.. Taijjampa vielä tälläviikolla kipasta Terrassa kattoo nuita vanerien hintoja... ;)
Asiasta villasukkaan. olin muute korjaamassa pyörää tänää jas etin siinä isin työkalupakista sopivia pultteja että rengaspysyis kiinni nii jöysin sieltä pakista semmosen jonku punasen muovisen jutun mikä on  muovikulhon muotone ja näköne! Siis oisko joku reilu 1.5cm läpimitta ja korkeus joku sentti! Harmi vaa ettei se ollu ontto vaa siinä oli semmone valkone "kansi" päällä mutta matkaa se silti lähti :). Laitan kuvaa kunhan saan otettua :) Joopa jooo voisha sitä alkaa joskus nukkumaakki...
Muute Mira laitto että se postitti tiistaina ne swapp jutut nii arvakkaa oonko jännänä mitä tulee! <3<3 Laitan sitte niistäki kuvaa tuleen.
Ja jos jokku ois edellee halukkaita tulee siihe nukkekotikeroon(jota ei oo vielä olemassakaa) joka voitais pitää jossaki täällä pohjosempana ni siitä sittte facebookissa lisää tai täällä kommenteissa :)
Öitä <3<3